HR EN

Projekti Ureda

09
rujna

Newsletter - pregled aktivnosti (svibanj-kolovoz)

Zastupnik Tonino Picula nastavlja sa svojim redovitim aktivnostima, a u ovom newsletteru možete vidjeti one najvažnije u razdoblju od svibnja do kolovoza 2017. godine.
26
srpnja

Zastupnik Picula sastao se s ministricom Gabrijelom Žalac

Zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula i ministrica za regionalni razvoj i fondove Europske unije Gabrijela Žalac sastali su se danas u Ministarstvu na radnom sastanku povodom pripreme nacrta novog Zakona o otocima, te razgovarali o mogućnostima suradnje Ministarstva i Ureda zastupnika na unapređenju kvalitete života otočana.
29
svibnja

Konferencija Hrvatska kakvu trebamo

"Hrvatska treba otklanjati predrasude drugih o nama, ali i mi moramo odbacivati naše predrasude o drugima", poručio je zastupnik Picula tijekom konferencije o brandiranju Hrvatske koju je organizirao Večernji list u Zagrebu.
09
svibnja

Newsletter zastupnika Picule (siječanj - travanj) 2017.

U prvom ovogodišnjem newsletteru, pročitajte sažetak aktivnosti zastupnika Picule u protekla četiri mjeseca - od siječnja do travnja.
22
ožujka

Konferencija povodom 60 godina od Rimskih ugovora

Zastupnik Tonino Picula sudjelovao je na konferenciji "Budućnost Europske unije: postignuća, izazovi, perspektive", a uoči sastanka na vrhu koji će se održati u Rimu 25. ožujka u povodu obilježavanja 60. obljetnice potpisivanja Rimskih ugovora.
06
ožujka

Sastanak s makedonskim ministrom vanjskih poslova

Zastupnik Picula se u Europskom parlamentu sastao s ministrom vanjskih poslova Republike Makedonije Nikolom Poposkim, na njegov zahtjev. Razgovarali su o trenutnoj krizi u Makedoniji izazvanoj odbijanjem predsjednika Republike da mandat za sastavljanje Vlade da Zoranu Zaevu, čelniku Social-demokratskog saveza Makedonije.
01
ožujka

Rezultati natječaja za stažiranje u Bruxellesu

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule, odabrao je pripravnike i pripravnice koji će do kraja godine stažirati u uredu u Bruxellesu.
09
veljače

Traže se stažisti za Bruxelles!

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule traži motivirane stažiste, koji se žele aktivno uključiti u rad ureda u Bruxellesu na plaćenom stažu.
14
prosinca

3 godine Hrvatske kroz foto objektiv

Pobjednici i pobjednice foto natječaja „Klik za bolju Hrvatsku“ u četverodnevnom su posjetu Strasbourgu na poziv zastupnika Tonina Picule koji je već po drugi put, organizirao ovaj kreativni foto natječaj.
Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.