HR EN
15. svibnja 2019. Projekti Ureda

Priručnik o zaštiti autohtonih proizvoda - II. dopunjeno izdanje

Ured zastupnika Tonina Picule izdao je drugo izdanje priručnika "Autohtoni proizvodi i oznake kvalitete Europske unije". Sažimajući postojeća iskustva, želimo potaknuti nove proizvođače da pridruže svoje proizvode popisu onih s europskim oznakama kvalitete.

 

"Dragi hrvatski proizvođači, veselim se što vam mogu predstaviti drugo izdanje priručnika „Autohtoni proizvodi i oznake kvalitete Europske unije: od ideje do realizacije“. Pet smo godina prikupljali iskustva ljudi s terena, njihove probleme i priče o uspjehu. Došlo je vrijeme da to objedinimo i evo sada nadopunimo 2. izdanjem priručnika.

Priručnikom razrješavamo niz zabluda oko zaštite proizvoda i sumiramo kvalitetna rješenja za proizvođače koji tek misle krenuti u proces zaštite. Svima vam želim puno uspjeha u zaštiti i prodaji vaših proizvoda u Hrvatskoj, EU i šire", poručio je zastupnik Tonino Picula koji se zaštitom hrvatskih autohtonih proizvoda bavi od početka svog mandata.

Novu verziju priručnika možete downloadati na linku. 

Koristimo kolačiće (cookies) kako vam poboljšali online iskustvo. Korištenjem naše web stranice pristajete na uporabu kolačića.